ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ - ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΕΔΩ
ΟΡΑΜΑ • ΑΠΟΣΤΟΛΗ • ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Τι είναι το Rate Your Way

Είτε είστε επαληθευμένος τεχνικός επαγγελματίας, ελεύθερος επαγγελματίας ή ιδιοκτήτες σπιτιών, το Rate Your Way μπορεί να σας ωφελήσει. Γιατί δημιουργήσαμε αυτήν την πλατφόρμα; Θέλουμε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να εκφράσουν τις κριτικές/σχόλια και τα χαρτοφυλάκια τους και να βοηθήσουμε τους ιδιοκτήτες σπιτιών να βρουν αυτές τις εξαιρετικές επιχειρήσεις.

tick-new

Αποστολή

Να παρέχει στους χρήστες μια πλατφόρμα για να βρίσκουν αξιόπιστη και ποιοτική εργασία.

Να επιτραπεί στους τεχνικόυς επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων των ελεύθερων επαγγελματιών, να παρουσιάζουν τις κριτικές/σχόλια, τις υπηρεσίες, το χαρτοφυλάκιό τους και πολλά άλλα στο διαδίκτυο.

Για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των εργασιών και τη βελτίωση της ποιότητας σε όλη την Κύπρο.

tick-new

Όραμα

Να δημιουργηθεί μια νόμιμη πλατφόρμα όπου οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να βρουν αξιόπιστη εργασία

Ένα μέρος όπου οι τεχνικόι επαγγελματίες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους εξατομικευμένη σελίδα.

Επισης να αυξηθεί η ποιότητα των εμπορικών εργασιών σε ολόκληρη την Κύπρο μέσω δίκαιου και ισότιμου ανταγωνισμού.

tick-new

Φιλοσοφία

Πιστεύουμε στη δημιουργία μιας πλατφόρμας που μπορεί όχι μόνο να ωφελήσει τόσο τις μεγάλες όσο και τις μικρές επιχειρήσεις, αλλά να βοηθήσει τους πολίτες της Κύπρου μέσω αύξησης του ανταγωνισμού, της υπευθυνότητας και της αξιοπιστίας της εργασίας.

Τα σπίτια σας είναι σημαντικά για εμάς, επομένως βεβαιωθείτε ότι θα διαλέξετε την κατάλληλη εταιρεία για να κάνει τη δουλειά.

Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα μας για Tεχνικόυς Eπαγγελματίες ;

Ως τεχνικός επαγγελματίας, μπορείτε να προσθέσετε την καταχώριση της εταιρείας σας στην πλατφόρμα μας όπου μπορούν να σας βρουν στο διαδίκτυο χρήστες σε όλη την Κύπρο.

Με το να γίνετε μέλος του Rate Your Way θα λαμβάνετε επίσης εκπτώσεις και προνόμια από εταιρείες σε όλη τη χώρα.

Καθώς προσθέτετε την καταχώρισή σας, θα έχετε τη δική σας σελίδα που θα είναι δυνατή η αναζήτηση στο Google.

Μπορείτε να διαφημίσετε την καταχώρισή σας για να πάρετε σχόλια από τους πελάτες σας και να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας.

Όσο περισσότερα σχόλια λαμβάνετε, τόσο καλύτερο θα φαίνεται το προφίλ σας και μπορεί να βοηθήσει στην προσέλκυση νέων εργασιών.

Η εταιρεία θα είναι επαληθευμένη, ώστε οι ιδιοκτήτες σπιτιών να γνωρίζουν ότι είστε εγγεγραμμένη εταιρεία.

about-us-tradespeople
about-us-freelancers

Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα μας για τους ελεύθερους επαγγελματίες;

Αναγνωρίζοντας ότι η Κύπρος φιλοξενεί πολλούς καινοτόμους δημιουργούς και ανεξάρτητους επιχειρηματίες. Παρέχουμε ένα μέσο για τους ελεύθερους επαγγελματίες ώστε να έχουν οφέλη από την παρουσία τους στην πλατφόρμα μας.

Μπορείτε να απολαύσετε τα προνόμια που επιτρέπει αυτή η πλατφόρμα ακόμη και αν δεν είστε ακόμη πλήρως εγγεγραμμένος ή εάν είστε αποκλειστικός τεχνικός επαγγελματίας. Μπορείτε να έχετε τη δική σας σελίδα προορισμού στο Google.

Επιπλέον, το προφίλ σας ως ελεύθερος επαγγελματίας θα εξακολουθεί να συλλέγει κριτικές/σχόλια, να προβάλλει το χαρτοφυλάκιό σας και να εξατομικεύεται πλήρως για εσάς.

Θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε εκπτώσεις και προνόμια που έχουμε να προσφέρουμε.

Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα μας για τους Ιδιοκτήτες Σπιτιών;

Ιδιοκτήτες Σπιτιών, έχετε τη δύναμη, η αποστολή και το όραμά μας βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε εσάς.

Η φωνή, η άποψή και οι κριτικές/σχόλια σας που αφήνετε όταν ένας τεχνικός επαγγελματίας εκτελέσει μια εργασία σας θα βοηθήσουν στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας και της ποιότητας της εργασίας στην Κύπρο.

Σε αντάλλαγμα, θα παρέχουμε μια υπηρεσία ενιαίας εξυπηρέτησης για όλες τις ανάγκες του τεχνικού επαγγελματία σας. Ψάξτε μέσα από μάς, εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες και βρείτε το κατάλληλο άτομο για να ολοκληρώσετε τη δουλειά.

Μπορείτε να αναζητήσετε τη βάση δεδομένων μας ανά κατηγορία, τοποθεσία, πρόσφατη προσθήκη και πολλά άλλα για να βρείτε τον τέλειο τεχνικό επαγγελματία για το έργο του σπιτιού σας.

about-us-homeowners

Συχνές ερωτήσεις

Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε μια καταχώριση, πατήστε εδώ για να επιλέξετε το κατάλληλο πακέτο για εσάς.

Ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε, θα μπορείτε να συμπληρώσετε διαφορετικά πεδία για την καταχώριση της επιχείρησής σας.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα, τι προσφέρουν και πόσο κοστίζουν, μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα μας σχετικά με επιχειρηματικούς επαγγελματίες, εάν είστε εγγεγραμμένη εταιρεία ή στη σελίδα ελεύθερου επαγγελματία, εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμη.

Εάν είστε ιδιοκτήτες σπιτιών και σας έκανε πρόσφατα δουλειά στο σπίτι σας καποια από τις εταιρείες στην πλατφόρμα μας, μπορείτε να την αναζητήσετε με το όνομά της για να αφήσετε μια κριτική/σχόλια.

Μεταβείτε στη σελίδα αναζήτησής μας ή απλώς χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης στην αρχική σελίδα. Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε το όνομα της εταιρείας και να μεταβείτε στο προφίλ της για να αφήσετε μια κριτική/σχόλια.

Εάν δεν βρίσκονται στην πλατφόρμα μας, τότε συνιστούμε να τους παροτρύνετε να συμμετάσχουν μαζί μας.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στις «καταχωρίσεις και κριτικές/σχόλια» στο επάνω μέρος της σελίδας για να μεταβείτε στο προφίλ σας και να δείτε τις καταχωρίσεις της επιχείρησής σας, τυχόν κριτικές/σχόλια που έχετε αφήσει και εταιρείες που έχετε προτιμήσει.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την προσθήκη μιας καταχώρισης επιχείρησης/ελεύθερου επαγγελματία, τότε στείλετε μας email στο [email protected] όπου μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την τέλεια καταχώρισή.